Ambalaža ima temeljnu zadaću: održati svježinu proizvoda i što je duže moguće, bez promjene okusa, izgleda ili organoleptičkih svojstava. Kako bi se usporilo ili zaustavilo prirodno kvarenje hrane, već zapakirani proizvodi moraju proći odgovarajuće termičke procese. Najčešći su pasterizacija, sterilizacija i kuhanje u vakuumu.
Naša linija folija otpornih na toplinu izdržava različite temperature, do maksimalno 121°.
Vrste vakuumskih vrećica za kuhanje:
GLATKE / RAVNE VAKUUMSKE VREĆICE ZA KUHANJE
RELJEFNE / KANALNE VAKUUMSKE VREĆICE ZA KUHANJE
KUHANJE PUTEM RELJEFNIH / KANALNIH ROLA
.*121°C 30 minuta u termostatskim kupkama, parnim pećnicama ili vodenoj kupelji.
Obrada osobnih podataka je svaki postupak ili skup postupaka koji se izvode na osobnim podacima, bilo automatizirani ili neautomatizirani, kao što su prikupljanje, snimanje, organiziranje, strukturiranje, pohranjivanje, prilagodba ili izmjena, pronalaženje, pregled, korištenje, otkrivanje, prijenos, širenje ili objavljivanje na drugi način dostupno, usklađivanje ili kombiniranje, ograničavanje, brisanje ili uništavanje.
Politika se odnosi na sve usluge DORA-PAK d.o.o. koje uključuju aktivnosti obrade osobnih podataka u kojima DORA-PAK d.o.o. voditelj obrade u smislu Opće uredbe o zaštiti podataka (Uredba Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i slobodnom kretanju takvih podataka dostupna na: http: //data.europa.eu/eli / reg / 2016/679 / oj
Processing of personal data is any process or set of procedures performed on personal data, whether automated or non-automated, such as collecting, recording,