U modernoj tehnologiji pakiranja i gastronomiji sve je bolje!

Mi smo dovoljno veliki i dovoljno maleni da zadovoljimo Vaše zahtjeve na osobnoj razini. Naš uspjeh i dalje uključuje kvalitetu proizvoda u našoj širokoj paleti ponude.

Strategija naše djelatnosti
Usredotočeni smo za proizvodnju ambalaže koja je vama potrebna i prijateljska za okoliš, oslanjajući se na svoje klijente. Ponuda strojeva za pakiranje čini integralnu cjelinu, kojom pojednostavljujemo rješenja početnika ali i kompleksna rješenja velikih poduzetnika.
    Dodajemo više kreativnosti i inovativnosti, za dizajn tehnike pakiranja i projektirana rješenja.
   
Suvremeni način prodaje,distribucije robe, zahtjeva standardizaciju u označavanju, kodiranju, i informatizaciju elemenata finalne logistike.
Osnovne smjernice


Tradicija nam pokazuje da je potrošeno mnogo energije i znanja kako bi se zaštitili proizvodi koji su osjetljivi na vanjsko djelovanje kisika.Upotrebljavane su različite vrste tankih metala, ili kompleksnih sastava folija koji su cjenovno bili vrlo skupi.Protekom godina, tražena je jeftinija alternativa koja se ogleda kroz upotrebu polimernih materijala  npr. koestrudirane tehnologije visokih barijernih svojstava.
    Modalitet i način na koji je potrebno zaštiti proizvode, traži i adekvatnu Tehniku pakiranja.Od jednostavnih naprava, strojeva za pakiranje, pa sve do kompleksnih pakirnih traka.
Misija
Implementirati elemente Inteligentnog pakiranja u HO.RE CA. sektoru. Ugostiteljstvo i proizvodnja hrane općenito, u potrazi za što boljim poslovanjem, susreće se sa potrebom reinžinjeringa poslovnih procesa. Ovom činjenicom, određeni su neki važni parametri, koji sa sobom povlače niz drugih osobitosti.
Različitost je oduvijek bila pokretač napretka, a osobito u segmentu estetskog pakiranja, produženja trajnosti i zaštite vaših proizvoda. Željeli bismo podsjetiti na misao uvaženog znanstvenika: “How Effectively we meet the challenges of designing environmentally friendly packaging will determine the future quality of life.”(Mr.Robert Bockserman, March 1994,Flexo Magazine).

POVIJEST

Poduzeće je osnovano 1993.godine, kada započinje kao zastupnik , distributer opreme za pakiranje inozemnih dobavljača.

 

1999. Započinje proizvodnja vakuumskih vrećica i bariernih folija.

 

2007. godine. Proizvodni dio preselio se u industrijsku zonu gradskog naselja Zagreb-Buzin.

 

Proizvodnja reljefnih vrećica i vrećica za kuhanje u vakumu, kao i vrećica sa skupljanjem topline, započela je 2014. godine.

 

U 2019. godini započinjemo našu suradnju kao ovlašteni distributer proizvođača EUROMATIC vakuumskih strojeva za pakiranje.

Danas se bavimo proširenjem asortimana proizvoda i usluga, posebno u zahtjevnim aplikacijama za pakiranje i konzultantskim uslugama na području ambalažne tehnike.

Kako najlakše doći do nas!

Najlakše se dolazi sa zagrebačke obilaznice, izlaz Jug, u pravcu grada Velika Gorica -> Aerodroma Zagreb, pogon se nalazi u neposrednoj blizini Ambasade SAD-a,i poduzeća ADIDAS-Hrvatska..

Lokacija

Autorsko pravo

 

Sadržaj internetske (web) stranice tvrtke DORA-PAK d.o.o. (u daljnjem tekstu: Društvo) isključivo su informativnog karaktera.

 

Tvrtka redovito pregledava i ažurira informacije sadržane na svojim web stranicama. Iako smo zabrinuti za točnost podataka, podaci se mogu promijeniti u trenutku provjere. Kao rezultat toga, Društvo ne preuzima nikakvu obvezu ili jamstvo za pravovremenost, točnost i potpunost objavljenih podataka. Isto se odnosi na sve ostale internetske (web) stranice kojima se može pristupiti putem hiperveza. Ako dođete do takve web stranice, to radite na vlastiti rizik. Društvo nije odgovorno za sadržaj web stranica kojima se pristupa putem takvih veza.

 

Društvo zadržava pravo izmjene ili dopune informacija koje su dostupne bez prethodne najave. Društvo ne koristi svoju internetsku stranicu kako bi vama ili drugima dalo savjete ili preporuke o ulaganju, a informacije i / ili elementi na tim web stranicama ne pružaju prikladnu osnovu za ulaganje ili druge odluke.

.

Pravno relevantni podaci o poduzeću:

DORA-PAK d.o.o.
Adresa tvrtke:
Šćitarjevska 44; 10000 ZAGREB,CROATIA

Proizvodnja i logistika:
Bani 69 A, 10010 ZAGREB, CROATIA

Tel.: ++385-1-6623658
Fax:++385-1-6623657
Mobilni tel.: ++385-98-317846; (098) 267-806
E-mail: mail@dora-pak.hr ; info@dora-pak.hr

Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu

 

OIB/ IB: HR 44748291284

 

IBAN: HR58 2408 0021 1000 0712 3; SWIFT: PAZGHR2X; PARTNER BANKA D.D.

 

IBAN: HR16 2340 0091 1100 5116 0; SWIFT: PBZGHR2X; PRIVREDNA BANKA ZAGREB D.D

KONTAKTIRAJTE NAS
Srečko Čorba

Direktor

Željko Čorba

Savjetnik - Program strojeva za pakiranje

Kontaktirajte nas

DORA-PAK d.o.o.
    Adresa tvrtke:
    Šćitarjevska 44; 10000 ZAGREB, CROATIA

    Proizvodnja i logistika:
    Bani 69 A, 10010 ZAGREB, CROATIA

    Tel.: ++385-1-6623658
    Fax:++385-1-6623657
    Mobilni tel.: ++385-98-317846;
   (098) 267-806
    E-mail:
mail@dora-pak.hr  ;
                info@dora- pak.hr

Website: www.dora-pak.hr

Za bilo koje pitanje? Budite slobodni kontaktirajte nas!

 

Pošaljite elektronsku poruku

Pošalji

Obrada osobnih podataka je svaki postupak ili skup postupaka koji se obavljaju nad osobnim podacima bilo automatiziranim bilo neautomatiziranim sredstvima kao što su prikupljanje, bilježenje, organizacija, strukturiranje, pohrana, prilagodba ili izmjena, pronalaženje, obavljanje uvida, uporaba, otkrivanje prijenosom, širenjem ili stavljanjem na raspolaganje na drugi način, usklađivanje ili kombiniranje, ograničavanje, brisanje ili uništavanje.

 

Politika se primjenjuje na sve usluge DORA-PAK d.o.o. koje uključuju aktivnosti obrade osobnih podataka u kojima je DORA-PAK d.o.o. voditelj obrade u smislu Opće uredbe o zaštiti podataka (Uredba Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka dostupna na adresi:   http://data.europa.eu/eli/reg/2016/679/oj

 


 

Ambalažne vrećice, vakuumske, industrijske vreće, folije, posude,brizgana plastika

Strojevi za vakumsko pakiranje i gastro oprema

Tehnologija pakiranja, strojevi za pakiranje, elementi finalne logistike

 

Copyright © 2020 by , "DORA-PAK d.o.o." All Rights reserved mail@dora-pak.hr