Inox čelici ;CE Certifikati
Velika produltivnost
Visoka pouzdanost
Smanjena potrošnja energije
Smanjeno zagađenje bukom
Ekološki prihvatljivi materijali

 

Upa Rapid Strojevi


 

Okomita automatska mašina za pakiranje UPA RAPID može oblikovati, napuniti i zavaritii najširi spektar oblika vrećica jednostrukih, dvoslojnih ili višeslojnih folija s ​​toplinskim zaptivanjem za različite vrste proizvoda poput praha, granulata, tekućina i pojedinačnih komada. Koristi se u raznim sektorima robe, poput hrane, lijekova, kozmetike i kemikalija.

Postoje tri različita modela strojeva UPA RAPID:

• UPA RAPID MINI;

• UPA RAPID MIDI (Midi L - Midi VAC - Midi HP "CS" (visoke performanse);

• UPA RAPID MAX

Strojevi se pokreću isprekidanim pokretom ili kontinuiranim , koristeći sustav "oblikovanja-doziranje-zavarivanjea". Ovratna cijev za oblikovanje uklapa se u širinu folije i kupac ga može odabrati u skladu s željenom veličinom vrećice.

Duljina vreće može se odrediti fotoelektričnom ćelijom ili pomoću davača.

Strojevi za pakiranje UPA RAPID MIDI omogućuju oblikovanje vreća s kvadratnim dnom (samostojeće vreće) s četiri vertikalna zavara.

Strojevi su izrađeni od nehrđajućeg čelika i eloksiranog aluminija i opremljeni su s PLC-om kao dodirnim zaslonom kako bi se osiguralo stalno praćenje funkcija i parametara stroja te dijagnosticiranje mogućih alarma i anomalija.

Ovisno o proizvodu koji se pakira, UPA RAPID strojevi mogu biti opremljeni raznim kombinacijama dozirnih jedinica, tj .:

• Višeslojne vage;

• Linearne vage;

• dozirna jedinica s ubrizgačem;

• Volumetrijska dozirna jedinica;

• Rotirajuća volumetrijska dozirna jedinica;

• Kombinirana dozirna jedinica za tekućine i praškste medije.

 

Za zadovoljavanje potreba tržišta, stroj može biti opremljen različitim dodacima: sustav za označavanje ili ispis, dinamički upravljački valjak, pneumatska kolica za dizanje nove role, pomoćni i sinkronizirajući transporteri, dizalo, sustav za Ethernet priključak, fotoelektrična ćelija za centriranje tiska, sustav za označavanje , kompletne automatske linije.

 


UPA Rapid MIni
UPA Rapid Mini

UPA Rapid Midi
UPA Rapid Midi

UPA Rapid Max
UPA Rapid Max

Galerija slika proizvoda i pakovina

DORA-PAK d.o.o.
    Adresa tvrtke:
    Šćitarjevska 44; 10000 ZAGREB, CROATIA

    Proizvodnja i logistika:
    Bani 69 A, 10010 ZAGREB, CROATIA

    Tel.: ++385-1-6623658
    Fax:++385-1-6623657
    Mobilni tel.: ++385-98-317846;
   (098) 267-806
    E-mail: mail@dora-pak.hr  ;
                info@dora- pak.hr

Website: www.dora-pak.hr

Vijesti i ažuriranja

Predbilježite se na naš newsletter i primajte najnovije vijesti DORA-PAK d.o.o.
Predbilježba

Obrada osobnih podataka je svaki postupak ili skup postupaka koji se izvode na osobnim podacima, bilo automatizirani ili neautomatizirani, kao što su prikupljanje, snimanje, organiziranje, strukturiranje, pohranjivanje, prilagodba ili izmjena, pronalaženje, pregled, korištenje, otkrivanje, prijenos, širenje ili objavljivanje na drugi način dostupno, usklađivanje ili kombiniranje, ograničavanje, brisanje ili uništavanje.


Politika se odnosi na sve usluge DORA-PAK d.o.o. koje uključuju aktivnosti obrade osobnih podataka u kojima DORA-PAK d.o.o. voditelj obrade u smislu Opće uredbe o zaštiti podataka (Uredba Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i slobodnom kretanju takvih podataka dostupna na: http: //data.europa.eu/eli / reg / 2016/679 / oj

Processing of personal data is any process or set of procedures performed on personal data, whether automated or non-automated, such as collecting, recording,

Izrada tvrtke ©DORA-PAK d.o.o. ; Sva prava pridržana.