GLATKE I RELJEFNE ROLE I VREĆICE IZRAĐENE OD VRHUNSKOG FOLIJE;
VIŠESLOJNI FOLIJE RAZLIČITIH NAMJENA

VAKUUMSKE VREĆICE ZA SKLADIŠTENJE I
SOUS-VIDE KUHANJE

VAKUMSKI STROJEVI SA VANJSKOM ASPIRACIJOM, STOLNI KOMORNI STROJEVI ZA VAKUM PAKIRANJE; STROJ ZA VAKUUMSKO PAKIRANJE S POKLOPACIMA OD PLEKSIGLASA NA KOTAČIMA:
INDUSTRIJSKI SEKTOR.KOMORNI VAKUMSKI STROJ; KUHALO ZA SOUS-VIDE ; TERMO-ZATVARAČI LADICA.;GENERATOR OZONA;BRZI RAŠLAĐIVAČ

STROJEVI ZA VAKUMSKO PAKIRANJE I GASTRONOMSKA OPREMA

STROJEVI ZA PAKIRANJE I TEHNOLOGIJA PAKIRANJA

STROJEVI ZA PAKIRANJE I AUTMATSKE LINIJE ZA PAKIRANJE; MULTITUBE STROJEVI - ZA STICK PACK; UPA RAPID MAŠINE- RAZLIČITE VRSTE VREĆICA; UPA - PAKIRANJE U SACHET VREĆICE; POLUAUTOMATSKI STROJEVI ZA PAKIRANJE; SUSTAVI KODIRANJA I PRIJENOSA, BAZE PODATAKA, GRAVIRANJE

Back
Next


Vakumski strojevi sa vanjskom aspiracijom; Komorni vakumski strojevi; Termo zatvarači posuda; Brzi ugostiteljski hladnjaci; Generatori Ozona; Gastrovac sustavi; Vakumski testeri; Industrijske varilice

Vakuumsko pakiranje je moderna tehnika pakiranja prehrambenih proizvoda. To uključuje evakuaciju zraka sadržanog u pakiranju, a zatim zatvaranje. Na taj se način kisik i sva kemijska i biološka onečišćenja kao što su onečišćene tvari, bakterije i gljivice koje su inače prisutne u zraku eliminiraju iz kontakta s proizvodom. Različite razine negativnog tlaka mogu se koristiti kao funkcija stroja za pakiranje.
Proces i karakteristike proizvoda, kako bi se postiglo gotovo potpuna ekstrakcija zraka i ostatka kisika jednaka je stotom dijelu početne vrijednosti. Svaki prehrambeni proizvod čuva se na niskoj temperaturi u atmosferi pročišćenog i razrijeđenog okoliša, zadržava svoje karakteristike boje, okusa i nutritivne vrijednosti tijekom dugog razdoblja. Drugim riječima, pretpakiranje zadržava svu svoju kvalitetu i ekonomsku vrijednost. Nema velikih sustava za postizanje ovih rezultata. Mogu se koristiti mali uređaji jednostavni za korištenje, kojima se moraju pratiti sve faze pakiranja i u konačnici imati zaštićen proizvod.

Gastronomska oprema u prehrambenom lancu, usklađena s proizvodnjom, rukovanjem i isporukom konačnog proizvoda sigurne i sigurne hrane za ljudsku prehranu. PRP koji nisu odabrani radi kontrole posebno identificiranih opasnosti, već radi održavanja higijene proizvodnje, prerade i/ili okoliša u kojem obavlja istu operaciju.
Potreba za odgovarajućim prethodnim stanjem, program ovisi o segmentu prehrambenog lanca u kojem organizacija djeluje i vrsti organizacije. Primjeri ekvivalentnih pojmova su: Dobra proizvodna praksa (GMP), Dobra poljoprivredna praksa (GAP), Dobra higijenska praksa (GHP), Dobra distribucijska praksa (GDP), Dobra veterinarska praksa (GVP), Dobra proizvodna praksa (GPP) itd..
Operativni preduvjetni programi (OPRP) - programi preduvjeta identificirani analizom opasnosti, kao važni za kontrolu vjerojatnosti pojave opasnosti, onečišćenja ili reprodukcije opasnosti u proizvodu ili okolišu.

Inox čelici ; CE Certifikati
Visoke performanse
Visoka pouzdanost
Smanjena potrošnja energije
Smanjena buka u okolišu
Ekološka prihvatljivost
Strojevi za vakumiranje
Strojevi za vakumiranje sa vanjskom aspiracijom

Mercury-linija


Mars -linija
Strojevi za vakumiranje
Stolni Komorni strojevi za vakumiranje

Pluton-line

Venera- line

Saturn- line
Strojevi za vakumiranje
Strojevi za vakumiranje s polimernim poklopcem na kotačima

Strojevi za vakumiranje
Komorni vakuumski strojevi za Industrijski sektor

Termozatvarači posuda
Termozatvarači posuda

Packaging example
Sous Vide Kuhala
Sous vide Kuhalo

Gastrovac i ostala oprema
Tester, Gastrovac i Industrijske varilice

Brzi ugostiteljski hladnjaci
Brzi ugostiteljski hladnjaci

OZON (O3) GENERATOR
OZON (O3) GENERATOR

Vrećice, posude / ladice, folije u rolama, konektori za cijevi
Vrećice, posude / ladice, folije u rolama, konektori za cijevi i spremnici 

Korištenjem dokumenata koji su dostupni za preuzimanje možete na bolji i profesionalni način definirati svoje potrebe za vrećicama ili folijama koje trebate. kao i za posudama ili podlošcima !  Ispunite traženi upitnik s informacijama koje znate!

 

DORA-PAK d.o.o.
    Adresa tvrtke:
    Šćitarjevska 44; 10000 ZAGREB, CROATIA

    Proizvodnja i logistika:
    Bani 69 A, 10010 ZAGREB, CROATIA

    Tel.: ++385-1-6623658
    Fax:++385-1-6623657
    Mobilni tel.: ++385-98-317846;
   (098) 267-806
    E-mail: mail@dora-pak.hr  ;
                info@dora- pak.hr

Website: www.dora-pak.hr

Vijesti i ažuriranja

Predbilježite se na naš newsletter i primajte najnovije vijesti DORA-PAK d.o.o.
Predbilježba

Obrada osobnih podataka je svaki postupak ili skup postupaka koji se izvode na osobnim podacima, bilo automatizirani ili neautomatizirani, kao što su prikupljanje, snimanje, organiziranje, strukturiranje, pohranjivanje, prilagodba ili izmjena, pronalaženje, pregled, korištenje, otkrivanje, prijenos, širenje ili objavljivanje na drugi način dostupno, usklađivanje ili kombiniranje, ograničavanje, brisanje ili uništavanje.

 

Politika se odnosi na sve usluge DORA-PAK d.o.o. koje uključuju aktivnosti obrade osobnih podataka u kojima DORA-PAK d.o.o. voditelj obrade u smislu Opće uredbe o zaštiti podataka (Uredba Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i slobodnom kretanju takvih podataka dostupna na:  http://data.europa.eu/eli / reg / 2016/679 / oj 

Napravljeno sa
od strane tvrtke DORA-PAK d.o.o. Tim za izradu.