Vlastitom kreacijom i personaliziranim tiskom, dajemo našim proizvodima i svoj vlastiti potpis!

Kupiti proizvod ili ne?To je pravo pitanje.

Opis

Odluka o kupnji obično traje nekoliko sekundi. Stoga je bitno da proizvod ima jaku osobnost i da se ističe od konkurentskih proizvoda unutar trgovine. Mi brinemo o ovom pitanju: uz savršeno pakiranje, bit će to ljubav na prvi pogled!

Tiskarski postupci

Opis

Pružamo izvrsnu grafičku prilagodbu za proizvode, zahvaljujući našim strojevima za fleksografski tisak koji rade sa šest ili osam boja. Fleksografija je tehnika reljefnog tiska koja poboljšava tiskana područja u usporedbi s neispisanim područjima. Klišej ispisuje crtež kupca na film koji zatim prenosi boje poput pečata. Nova Full HD Flexo tehnologija graviranja klišeja poništava kvalitetu ispisa jamčeći savršenu pokrivenost, s odgovarajućom gustoćom u čvrstim pozadinama, svijetlim bojama i oštrijim detaljima.

Odjel pripreme za tisak

Opis

U fleksografiji temeljna je uloga odjela za pripremu za tisak. Nadzire cijeli projekt tijekom cijelog procesa. Odjel realizira tiskaru identificirajući odvajanje boja, rješavajući sve grafičke probleme, optimizirajući troškove i minimizirajući materijalni otpad. Nakon što se razviju probe boja (pdf i cromalin GMG), ispis počinje tek nakon odobrenja kupca.
Podaci i tiskarske forme pažljivo se arhiviraju, kako bi se uštedjelo vrijeme i novac ako kupac ponovi narudžbu bez izmjena. Isti rezultat ispisa je zajamčen.

Laboratorij boja

Opis

Posjedovanje automatske formulacije boje i sustava doziranja ključno je za jamčenje rezultata ispisa u smislu replikacije. Pomoću specijaliziranog softvera miješamo željene boje počevši od koda boje koji šalje kupac, pa sve do probe na uzorku tiskanog filma.
Odabiremo najprikladnije boje na temelju otiska, unutarnje, vanjske ili pogodne za toplinsku obradu. Optimizirano je upravljanje skladištem.
Ukupna ponovna upotreba povrata strojeva drastično smanjuje otpad. Nadalje, pohranjivanje podataka o boji u mapi kupca smanjuje marginu pogreške u sljedećim ponovnim ispisima.
DORA-PAK d.o.o.
    Adresa tvrtke:
    Šćitarjevska 44; 10000 ZAGREB, CROATIA

    Proizvodnja i logistika:
    Bani 69 A, 10010 ZAGREB, CROATIA

    Tel.: ++385-1-6623658
    Fax:++385-1-6623657
    Mobilni tel.: ++385-98-317846;
   (098) 267-806
    E-mail: mail@dora-pak.hr  ;
                info@dora- pak.hr

Website: www.dora-pak.hr

Vijesti i ažuriranja

Predbilježite se na naš newsletter i primajte najnovije vijesti DORA-PAK d.o.o.
Predbilježba

Obrada osobnih podataka je svaki postupak ili skup postupaka koji se izvode na osobnim podacima, bilo automatizirani ili neautomatizirani, kao što su prikupljanje, snimanje, organiziranje, strukturiranje, pohranjivanje, prilagodba ili izmjena, pronalaženje, pregled, korištenje, otkrivanje, prijenos, širenje ili objavljivanje na drugi način dostupno, usklađivanje ili kombiniranje, ograničavanje, brisanje ili uništavanje.


Politika se odnosi na sve usluge DORA-PAK d.o.o. koje uključuju aktivnosti obrade osobnih podataka u kojima DORA-PAK d.o.o. voditelj obrade u smislu Opće uredbe o zaštiti podataka (Uredba Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i slobodnom kretanju takvih podataka dostupna na: http: //data.europa.eu/eli / reg / 2016/679 / oj

Processing of personal data is any process or set of procedures performed on personal data, whether automated or non-automated, such as collecting, recording,

Izrada tvrtke ©DORA-PAK d.o.o. ; Sva prava pridržana.