GLATKE I RELJEFNE ROLE I VREĆICE IZRAĐENE OD VRHUNSKOG FOLIJE;
VIŠESLOJNI FOLIJE RAZLIČITIH NAMJENA

VAKUUMSKE VREĆICE ZA SKLADIŠTENJE I
SOUS-VIDE KUHANJE

VAKUMSKI STROJEVI SA VANJSKOM ASPIRACIJOM, STOLNI KOMORNI STROJEVI ZA VAKUM PAKIRANJE; STROJ ZA VAKUUMSKO PAKIRANJE S POKLOPACIMA OD PLEKSIGLASA NA KOTAČIMA:
INDUSTRIJSKI SEKTOR.KOMORNI VAKUMSKI STROJ; KUHALO ZA SOUS-VIDE ; TERMO-ZATVARAČI LADICA.;GENERATOR OZONA;BRZI RAŠLAĐIVAČ

STROJEVI ZA VAKUMSKO PAKIRANJE I GASTRONOMSKA OPREMA

STROJEVI ZA PAKIRANJE I TEHNOLOGIJA PAKIRANJA

STROJEVI ZA PAKIRANJE I AUTMATSKE LINIJE ZA PAKIRANJE; MULTITUBE STROJEVI - ZA STICK PACK; UPA RAPID MAŠINE- RAZLIČITE VRSTE VREĆICA; UPA - PAKIRANJE U SACHET VREĆICE; POLUAUTOMATSKI STROJEVI ZA PAKIRANJE; SUSTAVI KODIRANJA I PRIJENOSA, BAZE PODATAKA, GRAVIRANJE

Back
Next

Pasterizacija

 

Primjena
Pasterizacija

To je proces u kojem se pakirana i nepakirana hrana (kao što su mlijeko i voće
sok) tretiraju se blagom toplinom, obično na manje od 100 °C (212 °F), kako bi se uklonili
patogena i produljiti rok trajanja. Proces je namijenjen uništavanju ili deaktiviranju organizama i enzima koji doprinose kvarenju ili riziku od bolesti, uključujući vegetativne bakterije, ali ne i bakterijske spore.
Proces je dobio ime po francuskom mikrobiologu Louisu Pasteuru, čije je istraživanje 1860-ih pokazalo da bi termička obrada deaktivirala željene mikroorganizme u vinu.
Enzimi kvarenja također se inaktiviraju tijekom pasterizacije. Danas se pasterizacija naširoko koristi u mliječnoj industriji i drugim prehrambenim industrijama kako bi se postiglo očuvanje hrane i sigurnost hrane
Do 1999. godine većina tekućih proizvoda je toplinski obrađena u kontinuiranom sustavu gdje se toplina može primijeniti pomoću pločastog izmjenjivača topline ili izravnom ili neizravnom upotrebom tople vode i pare. Zbog blage vrućine dolazi do manjih promjena u nutritivnoj kvaliteti i senzornim karakteristikama tretirane hrane. Paskalizacija ili visokotlačna obrada (HPP) i impulsno električno polje (PEF) su netoplinski procesi koji se također koriste za pasterizaciju hrane.

Galerija

Pogledajte slike obrađenih proizvoda, kao i uređaja i komplesknih naprava za spomenutu namjenu

DORA-PAK d.o.o.
    Adresa tvrtke:
    Šćitarjevska 44; 10000 ZAGREB, CROATIA

    Proizvodnja i logistika:
    Bani 69 A, 10010 ZAGREB, CROATIA

    Tel.: ++385-1-6623658
    Fax:++385-1-6623657
    Mobilni tel.: ++385-98-317846;
   (098) 267-806
    E-mail: mail@dora-pak.hr  ;
                info@dora- pak.hr

Website: www.dora-pak.hr

Vijesti i ažuriranja

Predbilježite se na naš newsletter i primajte najnovije vijesti DORA-PAK d.o.o.
Predbilježba

Obrada osobnih podataka je svaki postupak ili skup postupaka koji se izvode na osobnim podacima, bilo automatizirani ili neautomatizirani, kao što su prikupljanje, snimanje, organiziranje, strukturiranje, pohranjivanje, prilagodba ili izmjena, pronalaženje, pregled, korištenje, otkrivanje, prijenos, širenje ili objavljivanje na drugi način dostupno, usklađivanje ili kombiniranje, ograničavanje, brisanje ili uništavanje.

 

Politika se odnosi na sve usluge DORA-PAK d.o.o. koje uključuju aktivnosti obrade osobnih podataka u kojima DORA-PAK d.o.o. voditelj obrade u smislu Opće uredbe o zaštiti podataka (Uredba Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i slobodnom kretanju takvih podataka dostupna na:  http://data.europa.eu/eli / reg / 2016/679 / oj 

Napravljeno sa
od strane tvrtke DORA-PAK d.o.o. Tim za izradu.