DORAVAC BFC vakumske vrećice su idealno rješenje za kuhanje i pasterizaciju:

12.12.2017. 09:45

 Primjena ovih vrećica ima široko područje uporabe:

> 

Sous-Vide kuhanje do 65° C

> 

Pasterizacija do 85° C (do 46 sati)

> 

Dugo vrijeme kuhanja do 100° C (do 16 sati)

> 

Sterilizacija do 121° C (do 4 sata)

> 

Kuhanje u mikrovalnoj pećnici (do snage 900 Watt u trajanju do 8 minuta)

Pregled BFC vrećica

Doravac BFC

Ove posebne vakuumske vrećice koriste se za meso i ostale proizvode, koji trebaju ići na kuhanje, pasterizaciju ili sterilizaciju. Pripremljeni, komadi mesa i drugih proizvoda kuhaju se u vrećici, tako da se ne gubi na težini i ne dolazi do gubitka sokova i arome tokom postupka.

Ravna vak.vrećica za kuhanje

DORAVAC BFC/SF – Kuhanje u ravnoj vrećici

Vakuumska vrećica za kuhanje, kompatibilna sa svim komornim vakuumskim strojevima.
Visoka prozirnost, visoki sjaj.

   do 121°C

 

DORAVAC EB BFC/SF – Kuhanje u Reljefnoj vrećici

Reljefna vakuumska vrećica, kompatibilna sa svim vrstama Vakuumskih strojeva sa  vanjskom aspiracijom.Ubrzo će također biti dostupna u rolama.

do 121°C