U modernoj gastronomiji sve je bolje!
Vakuumsko pakiranje i kuhanje Souse Vide idealno je za pripremu gotovo bilo kojeg proizvoda. Pa zašto je nešto idealno ovisi o mnogim čimbenicima? Budući da ova metoda pakiranja i kuhanja ima mogućnost očuvanja raznovrsnih proizvoda, prva je na udaru, potrebna ambalaža,zatim tehnička sredstva....
Model |
NETTUNO 5 |
Structure / Kućište |
Inox |
Overall dimension / Ukupne dimenzije |
750x740x850/880 H |
Internal dimensions/Unutarnje dim.komore: |
610x410x410 H |
Positive chilling-performance/ Pozitivne hlađene vrijednosti: |
+3° 20 kg |
Negativeve chilling-performance/Negativne hlađene vrijednosti: |
-18° 15 kg |
Number of pans(not include)- Broj posuda (ne isporučuju se uz uređaj): |
5 - 1/1 GN; - 5-400 x 600 mm |
Pans distance /visina između posuda: |
mm 70 |
Cycle control / Radni ciklus: |
Electronic / Elektronski |
Settled power/ Srednja potrošna snaga: |
W 1424 |
Weight / Težina: |
kg 85 |
Cooling Gas / Plin za hlađenje |
R 404 A / R507 |
Voltage / Napajanje |
230 V/50 Hz |