U modernoj gastronomiji sve je bolje!
Vakuumsko pakiranje i kuhanje Souse Vide idealno je za pripremu gotovo bilo kojeg proizvoda. Pa zašto je nešto idealno ovisi o mnogim čimbenicima? Budući da ova metoda pakiranja i kuhanja ima mogućnost očuvanja raznovrsnih proizvoda, prva je na udaru, potrebna ambalaža,zatim tehnička sredstva....
Model |
COOK / 9 |
Structure / Kućište |
Inox |
Overall dimension / Ukupne dimenzije |
mm 345 x285x270 H |
Minimum chamber height / Min.visina komore: |
mm 150 |
Effective water level / Stvarna visina tekućine: |
mm 120 |
Maksimum chamber capacity / Maks. volumen komore: |
9 l |
Working temperature / Opseg radnih temperatura: |
45° - 95° C |
Absorption / Snaga: |
W 400 |
Weight / Težina: |
Kg 6,5 |
Voltage / Napajanje |
230 V/50 Hz |