U modernoj gastronomiji sve je bolje!
Vakuumsko pakiranje i kuhanje Souse Vide idealno je za pripremu gotovo bilo kojeg proizvoda. Pa zašto je nešto idealno ovisi o mnogim čimbenicima? Budući da ova metoda pakiranja i kuhanja ima mogućnost očuvanja raznovrsnih proizvoda, prva je na udaru, potrebna ambalaža,zatim tehnička sredstva....
Model |
SEAL 400 |
Structure / Kućište |
Inox + Aluminium |
Overall dimension / Ukupne dimenzije |
mm 400 x500x600 H open |
Maximum container dim. /Maks.dimenzije posude: |
mm 265 x 325 |
Absorption / Snaga: |
W 1200 |
Working cycle/ Radni ciklus: |
manual; ručno |
Vacuum pump / Vakumska pumpa |
- |
Controls / Upravljanje: |
digit LCD |
Max. pressure / maks. pritisak: |
- |
Weight / Težina: |
Kg 29 |
Voltage / Napajanje |
230 V/50 Hz |