SUSTAVI KODIRANJA, ISPIS PODATAKA, GRAVIRANJE

 

 

Inox čelici ;CE Certifikati
Inox čelici ;CE Certifikati
Inox čelici ;CE Certifikati
Velika produltivnost
Velika produltivnost
Velika produltivnost
Visoka pouzdanost
Visoka pouzdanost
Visoka pouzdanost
Smanjena potrošnja energije
Smanjena potrošnja energije
Smanjena potrošnja energije
Smanjeno zagađenje bukom
Smanjeno zagađenje bukom
Smanjeno zagađenje bukom
Ekološki prihvatljivi materijali
Ekološki prihvatljivi materijali
Ekološki prihvatljivi materijali

Prednosti koje nam donosi sustav ozna
č
avanja, ispisa podataka ili graviranja podataka nisu lako vidljive na mikro razini.

Uzimajući u obzir da svaki proizvođač prehrambenih ili neprehrambenih proizvoda, a posebno proizvoda zdravstvene zaštite, mora označiti neke neophodne informacije čak i na temelju zakonskih obveza.

Dakle, na obvezu kodiranja i označavanja, kakva god ona bila. Susrećemo se s bilo kojom vrstom ambalaže, bilo za zdravstvenu zaštitu, bilo da je riječ o sigurnosti hrane i sljedivosti, ili značajno utječemo na rušenje prepreka u transportu i logistici.

 

Vratimo se jednom od najčešće korištenih sustava GS-1 kako bi što jasniji bili značaj i uloga predstavljenih sustava označavanja, kodiranja i graviranja. Najvažniji elementi koje ova organizacija promovira i podržava i brine se o kontinuiranom razvoju (više informacija možete pronaći putem veze na dnu naše web stranice).

 

VARIJANTA I

 

Pisač je univerzalni elektronički-pneumatski uređaj koji je namijenjen ispisivanju željenih podataka na foliju po HOT-PRINT metodi. Može se instalirati na sve vrste vertikalnih, horizontalnih i automatskih vakuumskih strojeva za pakiranje.

        Pisač može biti opremljen s jednom, do maksimalno 16 glava za istodobni ispis. Veličina otiska je max. 80 x 80 mm po glavi. Moguće je koristiti fiksne i varijabilne klišeje (slova, brojevi ili oznake kodova).

 

VARIJANTA II

 

Na samim strojevima za pakiranje najčešće se koriste i industrijski vektorski laseri za označavanje, kodiranje, graviranje ..., kao i termalni mlazni pisači za izravno tiskanje podataka na vrećicama, deklaracijama na kartonu, vrećicama; itd ....

 

VARIJANTA III

 

Industrijski ( INK JET) printer s mlaznom tintom, za označavanje na kapicama, obljepljenim bocama, limenkama, teglama, tekstilu, ...

 

Pobliže pogledajte kako ti uređaji i naprave izgledaju kada se instaliraju na strojeve za pakiranje ili kada je riječ o označavanju predpakiranih proizvoda, uz naknadno označavanje!

 

Galerija slika proizvoda


KONTAKTIRAJTE NAS
Srečko Čorba

Direktor

Željko Čorba

Savjetnik - Program strojeva za pakiranje

Kontaktirajte nas

DORA-PAK d.o.o.
    Adresa tvrtke:
    Šćitarjevska 44; 10000 ZAGREB, CROATIA

    Proizvodnja i logistika:
    Bani 69 A, 10010 ZAGREB, CROATIA

    Tel.: ++385-1-6623658
    Fax:++385-1-6623657
    Mobilni tel.: ++385-98-317846;
   (098) 267-806
    E-mail:
mail@dora-pak.hr  ;
                info@dora- pak.hr

Website: www.dora-pak.hr

Za bilo koje pitanje? Budite slobodni kontaktirajte nas!

 

Pošaljite elektronsku poruku

Pošalji

Obrada osobnih podataka je svaki postupak ili skup postupaka koji se obavljaju nad osobnim podacima bilo automatiziranim bilo neautomatiziranim sredstvima kao što su prikupljanje, bilježenje, organizacija, strukturiranje, pohrana, prilagodba ili izmjena, pronalaženje, obavljanje uvida, uporaba, otkrivanje prijenosom, širenjem ili stavljanjem na raspolaganje na drugi način, usklađivanje ili kombiniranje, ograničavanje, brisanje ili uništavanje.

 

Politika se primjenjuje na sve usluge DORA-PAK d.o.o. koje uključuju aktivnosti obrade osobnih podataka u kojima je DORA-PAK d.o.o. voditelj obrade u smislu Opće uredbe o zaštiti podataka (Uredba Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka dostupna na adresi:   http://data.europa.eu/eli/reg/2016/679/oj

 


 

Ambalažne vrećice, vakuumske, industrijske vreće, folije, posude,brizgana plastika

Strojevi za vakumsko pakiranje i gastro oprema

Tehnologija pakiranja, strojevi za pakiranje, elementi finalne logistike

 

Copyright © 2020 by , "DORA-PAK d.o.o." All Rights reserved mail@dora-pak.hr