Sve je bolje kada se koristi moderna tehnologija pakiranja!

U strojevima i tehnologiji pakiranja razvijamo različite proizvode, usluge i procese kako bismo zaštitili vaše proizvode i ljude koji se na njih oslanjaju. Naš prioritet su inovacije novih materijala, formata i tehnologija.

 

 

 

SUSTAVI KODIRANJA, ISPIS PODATAKA, GRAVIRANJE

 

 

Da bismo što jasnije predočili značaj i ulogu prikazanih sustava označavanja,kodiranja,graviranja, vratimo se na jedan od svjetski najraprostranjenijih sustava GS-1. Najznačajniji elementi koje ova organizacija promovira i podržava, te se brine o stalnom razvoju ( detaljnije se možete informirati pomoću poveznog linka na dnu naše Web stranice).

VARIJANTA I

 

Pisač je univerzalni elektronički-pneumatski uređaj koji je namijenjen ispisivanju željenih podataka na foliju po HOT-PRINT metodi. Može se instalirati na sve vrste vertikalnih, horizontalnih i automatskih vakuumskih strojeva za pakiranje.

        Pisač može biti opremljen s jednom, do maksimalno 16 glava za istodobni ispis. Veličina otiska je max. 80 x 80 mm po glavi. Moguće je koristiti fiksne i varijabilne klišeje (slova, brojevi ili oznake kodova).

 

VARIJANTA II

 

Na samim strojevima za pakiranje najčešće se koriste i industrijski vektorski laseri za označavanje, kodiranje, graviranje ..., kao i termalni mlazni pisači za izravno tiskanje podataka na vrećicama, deklaracijama na kartonu, vrećicama; itd ....

 

VARIJANTA III

 

Industrijski ( INK JET) printer s mlaznom tintom, za označavanje na kapicama, obljepljenim bocama, limenkama, teglama, tekstilu, ...

Galerija slika proizvoda

TIM
Srečko Čorba
General manager
Željko Čorba
Advisor
KONTAKTI
DORA-PAK d.o.o.
    Adresa tvrtke:
    Šćitarjevska 44; 10000 ZAGREB, CROATIA

    Proizvodnja i logistika:
    Bani 69 A, 10010 ZAGREB, CROATIA

    Tel.: ++385-1-6623658
    Fax:++385-1-6623657
    Mobilni tel.: ++385-98-317846;
   (098) 267-806
    E-mail:
mail@dora-pak.hr  ;
                info@dora- pak.hr

Website: www.dora-pak.hr

Ima li pitanja?
Slobodno nas kontaktirajte.

PRATITE NAS

Obrada osobnih podataka je svaki postupak ili skup postupaka koji se obavljaju nad osobnim podacima bilo automatiziranim bilo neautomatiziranim sredstvima kao što su prikupljanje, bilježenje, organizacija, strukturiranje, pohrana, prilagodba ili izmjena, pronalaženje, obavljanje uvida, uporaba, otkrivanje prijenosom, širenjem ili stavljanjem na raspolaganje na drugi način, usklađivanje ili kombiniranje, ograničavanje, brisanje ili uništavanje.

 

Politika se primjenjuje na sve usluge DORA-PAK d.o.o. koje uključuju aktivnosti obrade osobnih podataka u kojima je DORA-PAK d.o.o. voditelj obrade u smislu Opće uredbe o zaštiti podataka (Uredba Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka dostupna na adresi:   http://data.europa.eu/eli/reg/2016/679/oj

 

 

Ambalažne vre
ćice, vakuumske, industrijske vreće, folije, posude,brizgana plastika
Strojevi za vakumsko pakiranje i gastro oprema
Tehnologija pakiranja, strojevi za pakiranje, elementi finalne logistike

 

Copyright
© 2020 by , "DORA-PAK d.o.o." All Rights reserved
mail@dora-pak.hr