U modernoj gastronomiji sve je bolje!

Vakuumsko pakiranje i kuhanje Sosu Vide idealno je za pripremu gotovo bilo kojeg proizvoda. Pa zašto je  nešto idealno ovisi o mnogim čimbenicima? Budući da ova metoda pakiranja i kuhanja ima mogućnost očuvanja raznovrsnih proizvoda, prva je na udaru, potrebna ambalaža,zatim tehnička pomagala....

Vakuumske vrećice za Souse-vide kuhanje i sterilizaciju
Doravac BFC su vakuum vrećice proizvedene pomoću 11 slojeva PA / PP koekstrudiranih laminata pogodnih za termičke obrade do 121 ° C.

Ove su inovativne vrećice idealne za:

- aplikacije za pasterizaciju (do 85 ° C) do 46 sati

- kuhanje / sous-vide (do 65 ° C)

- dugotrajno kuhanje ( do 100° C) do 16 sati

- sterilizacija (do 121 ° C) do 4 sata

- kuhanje u mikrovalnoj pećnici (do 900 W, do 8 minuta)

Osim što imaju izvrsnu prozirnost i sjaj, ove vrećice su vrlo otporne na probijanje i zahvaljujući metalocenskom unutarnjem sloju, imaju izvrsna svojstva za brtvljenje kako bi se osiguralo sigurno brtvljenje u vakuumu. Ove karakteristike čine Doravac BFC idealnim vrećicom za sve vrste kuhanja.

Od ekstrudiranih filmova do gotovih vrećica - ovo je istinska vertikalna integracija

DORA-PAK jamči potpunu kontrolu proizvodnog procesa vrećica Doravac BFC, od ekstruzije filma do prerade vrećica. To znači: osigurati uporabu visokokvalitetnih sirovina i proizvodnih procesa koji uvijek jamče maksimalnu higijenu i poštivanje strogih sigurnosnih protokola.


Vrećice za Souse-vide kuhanje i sterilizaciju - Doravac BFC®

Ove posebne vrećice za vakuum koriste se za meso i druge proizvode, koji moraju ići na kuhanje. Pripremljeno, narezano meso i drugi proizvodi kuhani u vrećici, kako ne bi gubili osnovnu masu i tijekom postupka nije došlo do gubitka sokova i okusa.

Sous vide je profesionalna metoda kuhanja koja uključuje plastične vrećice i zaštitu od barijere od kisika i preciznu kontrolu temperature radi smanjenja oksidacije i produljenja roka upotrebe pripremljene hrane, potpuno uklanja ili smanjuje kontakt s aerobnim bakterijama.Rezultat konačnog proizvoda vrhunske teksture , pojačanog ukusa i boljih organoleptičkih svojstava. Jednom riječju, ovaj način pripreme hrane osigurava sigurnost hrane i operativne koristi Sous-vide u svakom restoranu i njegovoj okolici.
Pored smanjenog gubitka proizvoda, otkriće je da su organoleptičke karakteristike značajno poboljšane. Plastični film stvara barijeru koja sprečava ispadanje ketonskog okusa i nisku temperaturu na minimalno uništavanje strukture proteina, očuvanje prirodnih tekstura.

Sous vide tehnologija prihvaćena je od strane proizvodnja prehrambenih tvrtki. Ali u novije doba čak i boljim proširivanjem u manjim razmjerima, u restoranima i hotelima, uglavnom za proizvodnju sastojaka za obrok neprestane kućne uporabe.

Mogu biti različitog sastava koekstrudiranih materijala, kao i laminirani, a mi preporučujemo i nudimo Ravne vakuumske vrećice za temperaturni raspon do 121 Celzijevih stupnjeva, namijenjene za kuhanje i djelomičnu pasterizaciju.

Nakon posebne narudžbe

 

 

mogu

će su i laminirane vrećice, dizajnirane za kuhanje ili duboko zamrzavanje s temperaturnim rasponom od -40 do + 125 stupnjeva Celzija.

Najč

će se koriste za gotova jela i vojne obroke.

Galerija slika proizvoda i pakovina

TIM
Srečko Čorba
General manager
Željko Čorba
Advisor
KONTAKTI
DORA-PAK d.o.o.
    Adresa tvrtke:
    Šćitarjevska 44; 10000 ZAGREB, CROATIA

    Proizvodnja i logistika:
    Bani 69 A, 10010 ZAGREB, CROATIA

    Tel.: ++385-1-6623658
    Fax:++385-1-6623657
    Mobilni tel.: ++385-98-317846;
   (098) 267-806
    E-mail:
mail@dora-pak.hr  ;
                info@dora- pak.hr

Website: www.dora-pak.hr

Ima li pitanja?
Slobodno nas kontaktirajte.

PRATITE NAS

Obrada osobnih podataka je svaki postupak ili skup postupaka koji se obavljaju nad osobnim podacima bilo automatiziranim bilo neautomatiziranim sredstvima kao što su prikupljanje, bilježenje, organizacija, strukturiranje, pohrana, prilagodba ili izmjena, pronalaženje, obavljanje uvida, uporaba, otkrivanje prijenosom, širenjem ili stavljanjem na raspolaganje na drugi način, usklađivanje ili kombiniranje, ograničavanje, brisanje ili uništavanje.

 

Politika se primjenjuje na sve usluge DORA-PAK d.o.o. koje uključuju aktivnosti obrade osobnih podataka u kojima je DORA-PAK d.o.o. voditelj obrade u smislu Opće uredbe o zaštiti podataka (Uredba Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka dostupna na adresi:   http://data.europa.eu/eli/reg/2016/679/oj

 

 

Ambalažne vre
ćice, vakuumske, industrijske vreće, folije, posude,brizgana plastika
Strojevi za vakumsko pakiranje i gastro oprema
Tehnologija pakiranja, strojevi za pakiranje, elementi finalne logistike

 

Copyright
© 2020 by , "DORA-PAK d.o.o." All Rights reserved
mail@dora-pak.hr