Priroda i nove tehnologije pružaju nam više!

Priroda u svom najboljem obliku pruža nam izvor zdrave hrane. Koristeći moderne tehnologije njezine pripreme i sačuvanja, poboljšavamo kvalitetu života, štitimo se od neželjenih organizama. Naravno, i pružamo sebi zadovoljstvo u gastronomskom uživanju na svim destinacijama....

Tiskane folije i vrećice Doraflex TB A®
Doraflex ML®; Doravac A®;
Doraflex MLB®; Doraspec®;

FLEKSIBILNE VIŠESLOJNE TERMOFORMIRAJUĆE FOLIJE- POTISKANE

DORA-PAK nudi široku paletu fleksibilnih višeslojnih filmova nazvanih DoraflexTB®, sa srednjim i visokim barijernim svojstvima, za pakiranje prehrambenih proizvoda u vakuumu i modificiranoj atmosferi.

Linija DoraflexTB® proizvedena je isključivo uz pomoć najsuvremenijih strojeva koji ne samo da osiguravaju maksimalnu učinkovitost i sigurnost osoblja, već pružaju vrhunske proizvode. Naše iskustvo i stručnost u prehrambenom i neprehrambenom sektoru, zajedno s iskustvima i znanjem o svojstvima plastičnih materijala, omogućili su nam razvoj i optimizaciju različitih filmskih struktura, a sve odlikuje izvrsna termoformabilnost i obradivost. To potvrđuju ispitivanja izvedena pomoću glavnih strojeva za pakiranje na tržištu.

Galerija slika proizvoda i pakovina

TIM
Srečko Čorba
General manager
Željko Čorba
Advisor
KONTAKTI
DORA-PAK d.o.o.
    Adresa tvrtke:
    Šćitarjevska 44; 10000 ZAGREB, CROATIA

    Proizvodnja i logistika:
    Bani 69 A, 10010 ZAGREB, CROATIA

    Tel.: ++385-1-6623658
    Fax:++385-1-6623657
    Mobilni tel.: ++385-98-317846;
   (098) 267-806
    E-mail:
mail@dora-pak.hr  ;
                info@dora- pak.hr

Website: www.dora-pak.hr

Ima li pitanja?
Slobodno nas kontaktirajte.

PRATITE NAS

Obrada osobnih podataka je svaki postupak ili skup postupaka koji se obavljaju nad osobnim podacima bilo automatiziranim bilo neautomatiziranim sredstvima kao što su prikupljanje, bilježenje, organizacija, strukturiranje, pohrana, prilagodba ili izmjena, pronalaženje, obavljanje uvida, uporaba, otkrivanje prijenosom, širenjem ili stavljanjem na raspolaganje na drugi način, usklađivanje ili kombiniranje, ograničavanje, brisanje ili uništavanje.

 

Politika se primjenjuje na sve usluge DORA-PAK d.o.o. koje uključuju aktivnosti obrade osobnih podataka u kojima je DORA-PAK d.o.o. voditelj obrade u smislu Opće uredbe o zaštiti podataka (Uredba Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka dostupna na adresi:   http://data.europa.eu/eli/reg/2016/679/oj

 

 

Ambalažne vre
ćice, vakuumske, industrijske vreće, folije, posude,brizgana plastika
Strojevi za vakumsko pakiranje i gastro oprema
Tehnologija pakiranja, strojevi za pakiranje, elementi finalne logistike

 

Copyright
© 2020 by , "DORA-PAK d.o.o." All Rights reserved
mail@dora-pak.hr