Linija TERRA- Termo-zatvarači

Dvije različite vrste polu-automatskih termozatvarača za pakiranje hrane u posude. Ovi strojevi su savršeni za maloprodajne trgovine i proizvodna okruženja. Strojevi su u mogućnosti da zaštitite i pakovine u ladice različitih oblika..

Ovi termozatvarači s upuhavanjem inertnog plina, mogu vakuumsko  pakiranje hrane u posudice učiniti jednostavnim, zahvaljujući potpuno automatskom radnom ciklusu. Oni savršeno odgovaraju potrebama pakiranja svježe tjestenine  i mesnicama.Dakle Tray 600-800 može vršiti pakiranje i očuvanje prehrambenih proizvoda u hermetički zatvorenim ladicama.

Termzatvarač" linija od dva termozavarljiva gnijezda se preporučje za sve one male /srednje radionice zainteresirane za vakuum pakiranje vlastite proizvodnje u posude. Kompletan radni ciklus slijedi tri jednostavna koraka:
- Postavljanje ladice u specifičnim kalupima i početi fazu vakuumiranja
- Ubrizgavanja inertnog plina.
- Faza zavarivanja: film / folija hermetički zavaren na posudama /podlošcima
Ovo su tri normalna koraka , naravno,postavljene za izvršenje od strane termozavarivača samog, što se automatski zaustavlja na kraju svakog radnog ciklusa.
Oba modela su u najnovijoj verziju, s potpuno novim pneumatskim zavarivanjem pomoću
pneumatskog cilindra po 3 BAR-a i specifičnog VACUUM-PLINSKOG senzora na elektroničkom sklopu.
Zavarivanje folije razrez na obje strane 1 / 2 GASTRO ladica, ali i kod 1 / 4 GASTRO i 1 / 8 GASTRO nužno je potrebna ručna intervencija od strane operatera otrgavanjem viška folije između ladica.
Oba modela su potpuno izrađeni od inox čelika i aluminija. Prosječna dnevna
proizvodnja: 150-300 posuda na dan.

Polu-automatski termozavarivač za pakiranje hrane u posudu (kontejner). Pakiranje u posude je najpreporučljiviji način za pravilno higijensko i rješenje koje dobro izgleda.Za ponuditi je krajnjim korisnicima bilo koji proizvod u svojoj savršeno zatvorenoj posudi. Važno je naglasiti da ovi strojevi ne vakumiraju pakovinu u posudu i njihov cilj nije konzerviranja hrane nego njegovo ispravno pakiranje i zaštita.

SEAL 300

SEAL 400

TRAY 600

TRAY 800

 

Detaljnije.........

Fotografije

1357811055135781120613578114291357811327